Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Po - Pia 08:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Blog
Nákup tovaru pre firmy bez DPH
10.09.2019
Nákup tovaru pre firmy bez DPH
Ste platca DPH. Potrebujete nakúpiť bez DPH? čítať celé
Nočná smena strava
07.09.2019
Nočná smena strava
Doktor, strážca, zamestnanec čerpacej stanice - to je len niekoľko príkladov povolaní, ktoré zahŕňajú prácu na zmeny. Ako správne jesť pri práci v noc... čítať celé
Usporiadanie obývacej izby s kuchynkou v štýle Provence
07.09.2019
Usporiadanie obývacej izby s kuchynkou v štýle Provence
Provensálsky štýl v byte je spojený s bielym, jemným šedým a svetlým drevom. Obývacia izba a kuchyňa sa dokonale hodia k tomuto typu usporiadania. Na ... čítať celé
Zobraziť všetky články
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Bento, japonská cesta na obed v práci
05.09.2019

Bento, japonská cesta na obed v práci

Dlhá história ... druhé raňajky



Jedlo počas cestovania môže byť výzvou aj dnes, najmä keď sme v hre neskôr. Pred 700 rokmi si musíte pamätať na to, aby ste si ich zabalili v dostatočnom množstve na mnoho dní turistiky. Praktický Japonec našiel riešenie tohto problému - bentō . Toto elegantné slovo znamená pohodlie a týka sa malých porcií potravín balených v malých škatuliach, ktoré sa veľmi rýchlo stali neoddeliteľným spoločníkom každého cestujúceho na Ďalekom východe. Toto nové riešenie zvýšilo pohodlie a rýchlosť cestovania.

V modernom Japonsku je bentō viac ako len obed v krabici. Je to symbol kultúry pohybu - rozdelený na typy, prispôsobený príležitosti, starostlivo naplánovaný a pripravený. Iní bentō sprevádzajú Japoncov v práci a iní počas pikniku, ktorý oslavuje festival čerešňových kvetov ( hanami ). Kúpim si ekiben na stanici metra a v reštaurácii si objednám jedlo so sebou hokaben . Malí jedlíci pripravujú kyaraben - verziu inšpirovanú postavami z populárnych karikatúr. V Cherry Blossom je veľa druhov ohýbaných rastlín, ale všetci prichádzajú k myšlienke praktického jedla.

2

Viem, čo jem



Dnes v kultúre vedomej výživy je bent> skvelý spôsob zdravého obeda. Celý svet dnes úspešne využíva kulinársku tradíciu Ďalekého východu. Každý deň sa tieto roztomilé škatule plnia rôznymi lahôdkami, nie nevyhnutne japonského pôvodu. Výhody domáceho obeda nemožno podceňovať. Jedlo je dokonale zložené podľa nášho vkusu (koniec koncov, kto ich pozná lepšie ako my). Máme kontrolu a vplyv na prísady - ich kvalitu, pôvod, proces spracovania. Vlastný obed pomáha udržiavať stravu a chráni pred hriechmi rýchleho občerstvenia. Potrebujete ešte spomenúť významné úspory v peňaženke? Neuspokojení môžu v tomto okamihu predložiť argument nedostatku času. Existuje aj riešenie tohto problému - príprava jedla , t. J. Príprava jedla na celý týždeň. Jeden nedeľný večer stačí na obed od pondelka do piatka. Oddeľujeme porcie v chladničke alebo mrazničke a nemusíme sa obávať, čo jesť na večeru ... až do budúcej nedele.

3

Pri všetkých príležitostiach bol



Tradičný Japonec ohnutý najčastejšie vyrobený z dreva. Aby získali exkluzívny charakter, boli zvonku prekryté lesklou vrstvou drahého laku. Tieto menej reprezentatívne cestovné modely boli zase vyrobené z odolných bambusových listov. Dnes je nekonečný zoznam škatúľ rôznych tvarov a kapacít, ktoré sú vyrobené z moderných plastov, hliníka alebo skla. Odolný, odolný voči poškodeniu, prispôsobený požiadavkám modernej doby - dá sa umývať v umývačke riadu a používať v mikrovlnných rúrach. K dispozícii je tiež množstvo príslušenstva, ktoré vám umožní prevážať prakticky akékoľvek jedlo - nádoby na omáčky, priehradky, fľaše, vrecká, príbory.

Prepáčte, žiadne ospravedlnenia! Lyžice v ruke a varíme. A kto sa necíti v kuchyni doprovod , nech siahne po "posilňovačoch". Police v kníhkupectvách sa ohýbajú pod váhou kníh s nápadmi na lacné a rýchle varenie. 150 jedál do krabičky bude ideálnou východiskovou pozíciou. Je to nádherne vydaná zbierka jednoduchých receptov na obed, ktorá trvá menej ako 30 minút. Systém označovania a poskytnuté výživové hodnoty vám umožňujú ľahko si vybrať recepty prispôsobené vašej individuálnej strave. Aký bude tvoj budúci obed?

Dvojúrovňový obedový box - Vynikajúci obed na dvoch úrovniach je pohodlný spôsob, ako oddeliť menšie porcie alebo oddeliť ingrediencie jedla. Každá škatuľka je pevne utesnená. Vďaka silnému upevneniu celého pásma je ich obsah bezpečný. Minimalistický dizajn získal prestížnu cenu Red Dot Design Award.

Obedový box s kontajnermi - praktickejší ako obvyklý bentobox môže byť iba variantom s pripojenými menšími políčkami. Dokonale prispôsobené vám umožňujú prepravovať niekoľko jedál, napríklad sendviče na obed a ryžu s omáčkou na večeru.

Obedový sendvič - japonská tradícia v západnej interpretácii. Klasický ohnutý bol prispôsobený rozmerom štandardného sendviča. Vďaka tomu zostane jeho zložité zloženie vrstiev neporušené ... alebo sa jednoducho nerozpadne v našej kabelke alebo batohu.

Šalátový obed - preprava šalátov nie je vždy úspešná. V najlepšom prípade sú ingrediencie nechutne mäkké s omáčkou. V tejto schránke im nič nehrozí. Ďalšia úroveň a malý kontajner oddelia obväz od zvyšku. Hádzajte do nej vidličku a šalát, napríklad si ich môžete vziať na výlet na bicykli.



Lunchpot - polievka, jogurt, ovocná pena - pre tieto lahôdky existuje spôsob. Lunchpot je utesnená nádoba prispôsobená na prepravu tekutých produktov. Oddelená horná úroveň bude obsahovať voľné prísady, napríklad cereálie, müsli a krutóny.
Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
© 2018 Všetky práva vyhradené
 
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.