Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Po - Pia 09:00 - 15:00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
  • Kategórie blogu
Blog
Nákup tovaru pre firmy bez DPH
10.09.2019
Nákup tovaru pre firmy bez DPH
Ste platca DPH. Potrebujete nakúpiť bez DPH? čítať celé
Nočná smena strava
07.09.2019
Nočná smena strava
Doktor, strážca, zamestnanec čerpacej stanice - to je len niekoľko príkladov povolaní, ktoré zahŕňajú prácu na zmeny. Ako správne jesť pri práci v noc... čítať celé
Usporiadanie obývacej izby s kuchynkou v štýle Provence
07.09.2019
Usporiadanie obývacej izby s kuchynkou v štýle Provence
Provensálsky štýl v byte je spojený s bielym, jemným šedým a svetlým drevom. Obývacia izba a kuchyňa sa dokonale hodia k tomuto typu usporiadania. Na ... čítať celé
Zobraziť všetky články
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Tri recepty na senzačnú mäsovú paštétu

Tri recepty na senzačnú mäsovú paštétu



Cesty sú známe už v starom Ríme. Skutočnými pánmi ich pečenia sa však stali Francúzi. Práve od nich prišla móda tejto pochúťky z mäsa. V 16. storočí boli kuchári okrem kuchárov zamestnávaní na bohatých súdoch, ktorí dokázali vyčarovať skutočné špeciality z rôznych druhov mäsa a iných prísad. V súčasnosti každá žena v domácnosti vie, že ich príprava nie je len ľahká, ale tiež vám umožňuje zbaviť sa prebytočného mäsa uvareného v bujóne alebo v pečenej pečeni. Kulinárski odborníci sa domnievajú, že jej chuť závisí od kvality mäsa, správne zloženého korenia, starostlivého a opakovaného mletia a miesenia zložiek. Je tiež dôležité pridať správne množstvo tuku, aby sa jedlo nerozpadlo.

Ako urobiť vynikajúcu paštétu? Tu sú naše návrhy:

Paštéta so sušenými slivkami



Ak chcete urobiť túto vynikajúcu paštétu, musíte pripraviť:

pleseň namažte tukom, posypte pekáčom a dajte plátky slaniny. Pečieme pri 180 stupňov asi hodinu. mlynček na mäso - manuálne alebo elektrické. Výhodne trikrát pre homogénnu hmotu. K mletým prísadám pridajte 6 žĺtkov, vylúpané bielkoviny, chlieb nasiaknutý mliekom a ostatné prísady. Všetko je dôkladne premiesené a ochutené soľou, korením, muškátovým orieškom a zázvorom. Obdĺžnikové Vyhotovenie: Talianku varíme spolu s bravčovým mäsom vo veľkom hrnci. Smažte pečeň na cibuľke s bobkovým listom a korením. Potom prejdeme mäso

srnčia paštéta s brusnicami



 brusnicová paštéta

Pripraví



želé formy. Podávajte spolu s paštétou. plesne (hliník, sklo, porcelán alebo silikón) namazané maslom a na spodnej strane lemované slaninou. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 50 minút. V tomto okamihu pripravíme želé: brusinky na chvíľu povaríme vo vode, pridáme cukor, premiešame, prelejeme a preosejeme cez sito. Pridajte k drviacej hmote želatínu. Dôkladne premiešajte, kým sa želatína nerozpustí. Vyňatie pôdy z chladu a sústredenie v poprave: smažte mäso, tuk a bylinky a pridajte cibuľu a koňak. Všetko rozmelte v kuchynskom robote, najlepšie trikrát, aby bola paštéta kompaktná, potom do hmoty pridajte žĺtky, korenie, rolku, vývar a ručne ju mieste. Potom preložte do

Paštéty s mäsom, červenou šošovicou a sušenými paradajkami



 paštéta so sušenými paradajkami

potreba

  • 40 dkg tepelne upraveného mäsa,
  • 50 dkg lalok,
  • 30 dkg slanina,
  • 15 dkg červená šošovka,
  • 10 dkg sušené paradajky,
  • 5 polievkových lyžíc olivový olej alebo olej,
  • 4 vajcia,
  • 2 strúčiky cesnaku,
  • cibuľa,
  • veľa čerstvého koriandra,
  • citrónová šťava,
  • soľ, korenie,
  • mletá rasca
  • chlieb namočený v mlieku.


Vykonanie: mäso niekoľkokrát pomelíme v kuchynskom robote, šošovicu uvaríme vo vode, až kým nebude mäkká, sceľovaná a zmiešaná s ostatnými prísadami. Nakoniec pridajte nasekané sušené paradajky. Miesiť všetko s vajíčkami a sezónami, a ak sú celé bude príliš suchá, pridáme viac vody a repkového oleja. Pleseň namažte maslom, posypte strúhankou a nakrájajte plátky slaniny na spodok misky. Predhrejte rúru na 180 stupňov a pečte 45 - 55 minút.

rajnice a vychutnajte si jeho lahodnú chuť. drevené podnosy a ozdobte čerstvými bylinkami. paterach alebo Ideálna paštéta by mala byť vlhká, pevná a chrumkavá . Ak chcete dobre rezať, použite ostrý nôž bez zubov. Môže sa podávať studená alebo teplá, podľa efektívnej chutí najlepšie s omáčkou - sladká s brusnicami, čučoriedkami, ríbezľami, černicami, korenistá - s pridaním chilli, chrenu, tartare s majonézou alebo osviežujúcim jogurtom , smotana a bylinky. Nalejeme to do
Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
© 2018 Všetky práva vyhradené
 
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.