- Kategórie blogu
- Štítky blogu
- granitove drezy
- kuchynské drezy
- kuchynské drezy granitové
- kuchynské drezy franke
- Kuchynské batérie
- kuchynské drezy nerezové
- vodovodné batérie do kuchyne
- vodovodné batérie
- kuchynské batérie
- kuchynské batérie sagittarius
- kuchynské batérie obi
- kuchynské batérie nástenné
- Kuchynské batérie kludi
- Kuchynské batérie hansgrohe
- Kuchynské batérie grohe
- Kuchynské batérie franke
- Kuchynské batérie blanco
- vodovodné batérie do kúpelne
- kúpelňové batérie
- kuchynské drezy sety
- drezy
- kuchynské drezy so skrinkou
- szco nakup bez dph nakupovanie na firmu bez dph
- szco nakup bez dph
- sprchový záves
- Ako znížiť náklady na firmu
- Ako znížiť náklady
- nákup bez dph v eu ň
- Bez DPH
- Nákup tovaru pre firmy bez DPH
- retro kúpeľne
- voľne stojaca vaňa
- vaňa retro
- čierna kúpelňová batéria
- vodovodná batéria
- vaňové batérie
- Zápustné umývadlá
- Zlaté umývadlá
- Rohové umývadlá
- Umývadlá
- moderná kúpelňa
- kúpelňa v podkroví
- vodovodné batérie grohe
- vodovodné batérie do steny
- vodovodné batérie blanco
- sprchové batérie
- bidetové batérie
- drez
- kuchynske
- KÚPEĽŇA
- KUCHYŇA
- KÚRENIE
STAVBA


Kvasinky, marcipán, mrkva - recepty na jedinečný veľkonočný koláč
Veľká noc je spojená s bohato položeným stolom plným lahôdok - fantasticky maľovaných vajec, všetkých druhov mäsa a chutných koláčov. Medzi nimi patrí osobitné miesto kvasinkové dieťa . Zdobené polevou, plné sušeného ovocia a kandizovaného ovocia. Sú pýchou každej hostesky, ktorá je podľa starej poľskej tradície pripravená ručne. Takže úchvatné.
Ako ich pripraviť?
Všetky kvasinkové koláče by sa mali pripraviť s teplými a čerstvými ingredienciami . Obzvlášť voňavé maslo a vajcia najlepšej kvality. Koláče nielenže dokážu výborne chutiť, ale tiež im dodajú žltú farbu, ktorú môžeme spestriť trochou šafranu. Aby bolo cesto ľahké a našuchorené, musí sa starostlivo a ručne miesiť, aby do neho vnikli vzduchové bubliny . Najlepšie v špeciálnej plastovej alebo keramickej miske.
Babičky budú pôsobivo pôsobiť iba vtedy, ak vyberieme vhodné ctižiadosť), ktoré nehrdzavejú, nevyžadujú mazanie, majú zaujímavú farbu a tvar vrátane kvetov. Okrem toho sa dajú skladovať zvinuté, takže zaberajú menej miesta v skriniach. TESCOMA, silikón (žiaruvzdorné (Simax). Veľmi praktické sú aj Kaiser) a ctižiadosť, Guardini, Tefal, vyrobené z uhlíkovej ocele (Florina), Nordic Ware, formulár - s komínom alebo bez komína, za cenu niekoľkých až 500 PLN. Hlavnou vecou je vytrhnúť z nich cesto a neovplyvniť jeho tvar. Medzi formami dostupnými na trhu sú hliníkové formy, vrátane tých s kvalitnejšou vrstvou potiahnutými keramickým povlakom (
ramená bude tiež užitočný na šírenie námrazy. rukáv na zdobenie (Kaiser Patisserie), tmel alebo silikónová kefa. Koláče sa zvyčajne pečú pri teplote 180 až 200 stupňov Celzia, zvyčajne asi hodinu. Vždy pred vybratím z rúry skontrolujte, či sú dostatočne pečené drevenou tyčkou, a potom ich položte na ozdobné taniere. , pomocou špeciálnej aplikácie
Pre tých, ktorí chcú pripraviť chutné ženy v domácnosti, máme niekoľko receptov:
Babička s marcipánom
Ingrediencie :
- 10 dag kvasiniek
- 1/2 kg pšeničnej múky a 1 lyžice múky
- ½ šálky cukru a 1 polievková lyžica tekutiny
- ½ šálky mlieka a ½ roztoku
- 2 vanilkové cukry
- 6 vajec
- trel kôru 1 oranžovej
- balenie kandizované ovocie približne 150 dag
- 1 kocka masla
- 150 dag marcipán
- 5 polievkových lyžíc práškového cukru
- štipka soli
Výkon
Pripravujeme droždie, teplé mlieko, cukor, štipku soli a múky a dáme ich na teplé miesto. Do misky nalejte ½ kg múky, ½ šálky cukru, vanilkových cukrov, pridajte vajcia, pridajte pomarančovú kôru a balenie kandizovaného ovocia. Vylievame kvasené ½ šálky mlieka. Keď sa všetky zložky skombinujú, pridajte rozpustené maslo do
Mrkvový koláč
Ingrediencie:
- 10 dag kvasiniek
- ½ šálky cestového mlieka a ½ šálky roztoku mlieka
- 3 šálky pšeničnej múky a 1 lyžička tekutiny
- pohár cukru a 1 polievková lyžica tekutiny
- štipka soli
- 1 veľká mriežka na mriežke strúhadlo s veľkými okami
- 7 vajec
- 1 balík vanilkový cukor
- ¾ kocky masla
- na námrazu: stlačila sa pohár ľadového cukru a 1 citrónová šťava
Výkon
Pripravujeme droždie, teplý mliečny roztok, štipku soli, lyžicu cukru a lyžicu múky. Po raste pridajte strúhanú mrkvu, vajcia, zvyšok múky, mlieko, pohár cukru, vanilkový cukor a rozpustené a chladené maslo. Cesto hneteme, kým nie je hladké, vložíme ho do formy a necháme ho znova stúpať. Keď sa objem zväčší, upečieme ho a keď vychladne, namažeme ho strúhanou polevou. Mäkký kvasnicový koláč s mrkvou bude mať zlatohnedú farbu a zostane dlho vlhký.
Kvasnicový koláč
Ingrediencie :
- 15 dag kvasiniek
- ½ šálky mlieko a ½ šálky riedidla
- 1 šálka cukor a 1 riediaca lyžica
- 1 kg pšeničnej múky, z ktorej 1 lyžica je určená na riedenie
- štipka soli
- 13 vajec
- 4 balíčky vanilkového cukru
- ½ aromatického oleja
- 1 kocka masla
- šupka 3 citrónov natretá na strúhadlo s malými okami
- 2 balíčky hrozienka
- na polevu: šťava vylisovaná z polovice citróna, 2 polievkové lyžice vody a ½ šálky práškového cukru
Výkon
Droždie rozomeleme v horúcom mlieku štipkou soli, lyžičkou cukru a múky a necháme stúpať. Žĺtok z 13 vajec nastrúhajte pohárom cukru a vanilkového cukru. Nalejte múku do múky tak, aby sa do nich dostal vzduch. Pridáme žĺtky, nastrúhame cukrom a aromatickým olejom a ½ šálky mlieka. Nalijeme do cesta kocka rozpusteného a chladeného masla a stále ich miešame, aby sa dostali vzduchové bubliny. Dali sme do šúpanej citrónovej kôry a hrozienok. Nechajte cesto kysnúť, vložte ho do formy a pečte. Nakoniec ich ozdobíme citrónovou polevou.
Na rozdiel od vystúpení nie je príprava žien jednoduchá, pretože sú skôr "rozmarné". Ak chcete rásť a oddeľovať sa od plesne, musíte venovať pozornosť každej nuancii a ... povere. Predtým sa verilo, že cesto by mu cesto poškodilo, a preto musia byť dvere kuchyne pevne zatvorené. Malo by sa tiež zabrániť dupaniu, behu alebo hluku . Odstránenie babes z rúry si tiež vyžadovalo sústredenie a dokonca zadržanie dychu, aby nespôsobili pád. Veríme tomu alebo nie, je lepšie nadýchnuť sa a prísne dodržiavať všetky odporúčania. Koniec koncov, dieťa musí byť úžasné, aby chutilo skvele a bolo nenahraditeľnou ozdobou sviatočného stola.