Ako upiecť mäso? V pekáči!
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Po - Pia 09:00 - 15:30
0 ks
za 0 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 30 EUR a máte dopravu ZADARMO
  • Kategórie blogu
Blog
Nákup tovaru pre firmy bez DPH
10.09.2019
Nákup tovaru pre firmy bez DPH
Ste platca DPH. Potrebujete nakúpiť bez DPH? čítať celé
Nočná smena strava
07.09.2019
Nočná smena strava
Doktor, strážca, zamestnanec čerpacej stanice - to je len niekoľko príkladov povolaní, ktoré zahŕňajú prácu na zmeny. Ako správne jesť pri práci v noc... čítať celé
Usporiadanie obývacej izby s kuchynkou v štýle Provence
07.09.2019
Usporiadanie obývacej izby s kuchynkou v štýle Provence
Provensálsky štýl v byte je spojený s bielym, jemným šedým a svetlým drevom. Obývacia izba a kuchyňa sa dokonale hodia k tomuto typu usporiadania. Na ... čítať celé
Zobraziť všetky články
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Ako upiecť mäso? V pekáči!
07.09.2019

Ako upiecť mäso? V pekáči!



Pri rozhodovaní o kúpe tohto jedla venujte pozornosť materiálu, z ktorého bol vyrobený, a vnútornému poťahu, ktorý určuje, či sa jedlo k jedlu prilepí alebo nie a koľko tuku musíme použiť na prípravu jedla.

Hliníkový pekáč



Najobľúbenejší medzi pražcami. Hliník vedie teplo veľmi dobre, čo spôsobuje rýchle a rovnomerné zahrievanie taniera. hliníková pekáč má najčastejšie vrstvu, ktorá zabraňuje prilepovaniu riadu.
  • Hliníkový pekáč s vekom BrunHoff. Je pokrytá nepriľnavým mramorovým povlakom, vďaka ktorému sa pokrmy nelepia na steny alebo dno, takže môžete variť a piecť pokrmy s malým množstvom tuku alebo vody. Vhodný na použitie na všetkých druhoch sporákov: plynový, elektrický, halogénový a indukčný av rúre. Pražička má tiež infúziu tekutého korenia. Cena: 79, 99 PLN.
  • BIOL hliníkový pražič . Má klasický oválny tvar, dvojitý nelepivý povlak a povrch odolný proti poškriabaniu. Nevypúšťa toxické látky. Možno ju umyť v umývačke riadu, ale nie je vhodná na použitie v indukčnej kuchyni. Cena: 175,84 PLN

Keramický pekáč



keramická múka na pečenie si zaslúži osobitnú pozornosť. Odporúča sa pre alergikov, pretože materiál, z ktorého bol vyrobený, je ekologický a neuvoľňuje žiadne chemické zlúčeniny. Pri používaní používajte špeciálne nástroje vyrobené z dreva alebo silikónu, ktoré nepoškrabajú povrch.
  • Keramická pekáreň ARROSTO s objemom 7,7 litra bola vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky. Môže sa používať na plynový, keramický, elektrický, indukčný varič, ako aj v rúre. Má sklenený, tepelne odolný kryt s pevnými rukoväťami. Cena: 96,90 PLN

Teplovzdorná sklenená pekáreň



Sklenená pekáreň vhodná na praženie mäsa, prípravu kastrólov a sladkého pečiva. Nepodlieha chemickým reakciám s potravinami a navyše je odolný voči kyslým a zásaditým látkam. Môže sa používať nielen na pečenie, ale aj na ohrievanie riadu v mikrovlnnej rúre.
  • Oválna žiaruvzdorná misa s vekom Galicja s kapacitou 9,1 l je ideálna na pečenie, ohrev v rúrach a mikrovlnných rúrach, ako aj na skladovanie potravín v chladničke a mrazničke. Pohodlné rukoväte uľahčujú prenášanie. Miska sa dá umývať v umývačke riadu. Cena: 84,90 PLN
  • Žiaruvzdorná miska s vekom bol pražec s objemom 5,1 litra vyrobený z lisovaného borokremičitého skla, ktoré je odolné proti poškriabaniu a poškodeniu. Cena: 29,99 PLN.

Liatinová pekáreň



Toto je klasická pekáreň. Pečené liatiny, nazývaný prenasledovatelia, sa rovnomerne šíri a veľmi dlho sa udržuje v teple. Vďaka tomu sú jedlá dobre vyprážané, pečené alebo dusené. Litinová pekáreň je odolná voči poškodeniu, oderu a vlhkosti. Je to len pokrm na mnoho rokov.
  • Panvica na pečenie s vekom King Hoff bol vyrobený z jedného odliatku železa. Ideálne na vyprážanie a pečenie. Môže sa používať v rúre a na všetky typy sporákov: plynové, elektrické, halogénové a indukčné. Cena: 99 PLN.
  • Liatinový honič sklovina je ideálna na prípravu zdravých jedál a počas používania nespôsobuje stratu prírodných živín a vitamínov. Je prispôsobený všetkým typom sporákov na použitie v rúre a umývačkách riadu. Cena: 139 PLN


Nespornou výhodou pekáča je možnosť jeho použitia v rúre aj na sporákoch. Je užitočné ho používať nielen z dovolenky, pretože mäso pečené v ňom s minimálnym obsahom tuku je šťavnaté a nežné. Medzi nesporné výhody patrí úspora času a energie - jedno jedlo vám umožňuje pripraviť večeru pre celú rodinu, napr. Kastroly - a univerzálnosť, pretože môžeme piecť, dusiť alebo variť v pekáčke.
Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi